Encod.org
Map


GOLD MEMBERS


RED MEMBERS


GREEN MEMBERS

Petr Konecny
Cannabis Cura Sicilia
Alberto Saint Cort
NORML FRANCE
A.C.C. IPANEMA
Cannabis Social Club - Bozen
Bill Griffin
Enecta C.V.
SeedMarket.com
LA MACA
NEWSWEED
DINAFEM
IRKA
SANTYERBASI GROWSHOPS
ZRK.SI - Cannabis regulation institute Slovenia
MEDICINAL STAR’S
ALBO SHANTI
FIELDS OF GREEN FOR ALL
CIRCULO SECTORIAL CANNABICO
ARGE CANNA
Sensi Seeds
Asociacion Cannabica 4/20
COL.CAN.CAN
Bart B
OVERGROW.IT
GROWERLINE
CANAPA INFO POINT
Manuel Fernandez
LEOLED GROW LIGHTS
Marco Moscatelli
Associazione Culturale Tuanis - Canapamundi
Andrej Kurnik
Hanfinstitut
TREE OF LIFE - AMSTERDAM CANNABIS SOCIAL CLUB
Francis Costelloe
High Supplies - Cannabis Seeds Shop
PARADISE SEEDS
Patrick Firnkes
Assonabis
Coffeeshop Pink
Asociación Hempower
Tricomaria.com
FAC
DOUG FINE

MEMBERSHIP / view all

 
Laatste artikels

MET MUJICA DE DRAAK VERSLAAN!

OPROEP TOT ACTIE VAN DE COALITIE VAN LATIJNSAMERIKAANSE ACTIVISTEN VOOR CANNABIS EN HET DRUGS PEACE INSTITUTE

25 april 2013

Gepubliceerd op 26 april 2013  door encod
Beste Marihuanavrienden, Wij schrijven jullie om jullie te informeren dat de leden van de Coalitie van de Latijns-Amerikaanse Activisten voor Cannabis (CLAC) dit jaar voor Jose Mujica, de president van Uruguay, zullen marcheren. Onze marsen zijn altijd protesten zijn tegen de War on Drugs, maar vooral ludieke gebeurtenissen die een nauwkeurig omschreven doel misten. Maar nu Jose Mujica "Basta!" heeft gezegd, hebben wij een leider die de strijd voor legale marihuana naar het slagveld wil (...)

GA STEMMEN OP 12 SEPTEMBER!

GA STEMMEN ALS JE VRIJHEID JE LIEF IS

Vote 2 Smoke!

Gepubliceerd op 11 augustus 2012  door encod
In deze tijden van economische crisis lijkt de Nederlandse overheid het laatste beetje vat op de realiteit te verliezen. Zo worden bakken geld uitgegeven aan het politieapparaat om de toenemende straathandel in Zuid-Nederland aan te kunnen pakken. Dit is een 1 op 1 gevolg van de invoering van de wietpas. Zo heeft het Team Haarlemse Coffeeshopondernemers (THC) een enquête gehouden onder haar bezoekers waaruit bleek dat slechts 12 procent van de bezoekers zich wil laten registreren om ook na 1 (...)

Haarlemse coffeeshophouders weigeren wietpas in te voeren.

Alle 16 gedoogde coffeeshops van Haarlem, verenigd in Team Haarlemse Coffeeshopondernemers, wijzen Minister Opstelten’s Wietpas plan af, zij zien niets in het registreren van hun klanten.

Gepubliceerd op 20 februari 2012  door Martin Steldinger
De aanleiding tot deze uitspraak ligt in de uitslag van een enquete die door de 16 coffeeshops in Haarlem is gehouden, deze geeft aan dat slechts 12.4 % van de deelnemers aan de enquete bereid is zich te laten registreren als cannabis gebruiker in het ’ledenbestand’ van een coffeeshop. Dat wil zeggen dat de Haarlemse coffeeshops door de Wietpas 87.6 % van hun klanten/omzet zouden verliezen, hetgeen onvermijdelijk tot vele faillissementen zou leiden. Bij een faillissement houdt een coffeeshop (...)

PETITIE: STOP DE WIETPAS

Bron: PvdA Venlo

TEKEN DE PETITIE

DOWNLOAD DE QR CODE

Gepubliceerd op 12 december 2011  door encod
Wij De inwoners van (grens)steden, zoals Venlo, constateren Dat de wietpas van coffeeshops besloten clubs maakt waarin alleen Nederlanders welkom zijn. Dat van alle coffeeshopbezoekers in de grensstreek (Venlo, Maastricht, etc) ruim 60 procent uit het buitenland komt en dat deze consumenten door de wietpas hun softdrugs alleen nog illegaal kunnen inkopen. Dat door de invoering van de wietpas criminelen in het gat in de markt springen. Waardoor de leefbaarheid en veiligheid in wijken, (...)

WERELDWIJDE PETITIE OM DE DRUGSOORLOG TE STOPPEN

TEKEN DE PETITIE

Gepubliceerd op 25 mei 2011  door encod
"We roepen u op om de oorlog tegen drugs en het verbodsregime te beëindigen, en naar een systeem toe te gaan werken, dat gebaseerd is op decriminalisering, regulatie, volksgezondheid en voorlichting. Dit 50 jaar oude beleid heeft gefaald, heeft de gewelddadige georganiseerde misdaad helpen ontwikkelen, heeft levens verwoest en kost miljarden. Het is tijd voor een humane en effectieve benadering." Binnen enkele dagen zouden we het begin van het einde van de ’oorlog tegen drugs’ kunnen zien. (...)

Meest recente artikels• AFSCHEID VAN HET ENKELVOUDIG VERDRAG
  Gepubliceerd op 23 maart 2011

• NL: PETITIE VOOR REGULERING DRUGS
  Gepubliceerd op 19 december 2010

• VRIJHEID VOOR MARC EMERY
  Gepubliceerd op 19 mei 2010

• SCHRIJF UW EUROPEES VOLKSVERTEGENWOORDIGER
  Gepubliceerd op 25 oktober 2009

• RED DE PADDO!
  Gepubliceerd op 23 oktober 2007


 

The European Coalition for Just and Effective Drug Policies, is a pan-European network of currently 160 NGO’s and individual experts involved in the drug issue on a daily base. We are the European section of an International Coalition, which consists of more than 400 NGOs from around the world that have adhered to a Manifesto for Just and Effective Drug Policies (established in 1998). Among our members are organisations of cannabis and other drug users, of health workers, researchers, grassroot activists as well as companies.


E-mail Secretariat: office (at) encod.org Privacy: Updated August 2017
© Encod.org 2014 :: Design by: Navetrece.com